Kärkimarkkinat Oy toimittaa akustiikkamateriaaleja projektimyyntinä eri rakennuskohteisiin. Teemme määrälaskennan pohjalta urakoitsijoille tarjouksia ja konsultoimme asennusyrityksiä ja suunnittelijoita.

Toimimme yhteistyössä alan tunnetuimpien maahantuojien ja valmistajien kanssa. Ammattitaitoomme voitte luottaa. Kauttamme hankitte vaivattomasti akustiikkalevyt, alumiiniritilät ja niiden kannatinjärjestelmät, kuten erilaiset asennuslistat T:stä U:hun.

Omana tuotantona valmistamme CE-sertifioidut ripustuslangat. Kannatinlankojen pituudet vaihtelevat normaalisti 200mm - 3000 mm välillä, ne ovat ehkä yleisin tapa ripustaa alakatto.

Täällä tarkempaa tietoa ripustuslangoista.

Kauppaa verkossa

Varsinaisesti teemme kuluttajakauppaa verkossa, mutta uskomme myös rakennusliikkeiden kiinnostuvat outlet-hintaisista tuotteistamme, jotka ovat parhaillaan poistomyynnissä.

Verkkokaupan valikoima kasvaa koko ajan, mutta kattavamman käsityksen tarjonnasta saat tulemalla käymään Soramäentien varastomyymälässä. Myös tarjouskyselyt kiinnostaa, niin uusilta kuin jo tutummiksi tulleilta asiakkailta. Ottakaa rohkeasti yhteyttä.


Saatavilla erä upeaa punapyökkipintaista akustiikkalevyä.

Tästä toimiston melua vaimentamaan kaunis mutta tehokas Akuprint-taulu. Ainakin mietteissä voi soutaa hitaasti pitkin järvenpintaa.